Napunk

Napunk newsfilter: Tibor Gašpart alkarján csempészi be fia a titkosszolgálathoz

Fotó N - Tomáš Benedikovič
Fotó N – Tomáš Benedikovič

1. Fico most Gašpar juniort gyömöszölné le a torkunkon. 2. A lincselők elé vetették a tisztifőorvost. 3. Nem Magyar, hanem Balog mutatja meg a NER valódi arcát.

Fizess elő a Napunkra, és nemcsak ezt a cikket olvashatod végig, hanem további cikkeink ezreiből válogathatsz!

 

A híreket válogatta és kommentálta Finta Márk

1. Fico most Gašpar juniort gyömöszölné le a torkunkon

Ha az ember finom, hízott libamájat szeretne enni, akkor bizony meg kell tömni a libát. Jóérzésű ember persze nem szívesen nézi a libatömés folyamatát, de Robert Fico kormányfő nem hagyományos ínyenc. Szereti a libamájat, de az csak hab a tortán, a munka gyümölcse – maga a tömés legalább ennyire élvezetes számára.

Fico tudja jól, hogy a tömést gyorsan és ellentmondást nem tűrően kell elvégezni, nem szabad lassacskán adagolni semmit. Ezért történt, hogy a nép még a Büntető törvénykönyv módosítását sem nyelte le, máris érkezik az újabb adag. A Smer Pavol Gašpart, Tibor Gašpar fiát, igazságügyi államtitkárt jelöli az SIS élére.

Villa a homlokba. Eddig úgy tűnt, hogy Ficóék a titkosszolgálati igazgató posztját Tibor Gašparnak tartják fenn. A hatásköri törvény módosításának is jórészt az volt a célja, hogy kikövezzék az utat a bűnszervezet építésével gyanúsított volt rendőrfőkapitány számára az SIS élére.

A gond az volt, hogy Zuzana Čaputová nem nevezte volna ki a több ügyben is meggyanúsított idősebbik Gašpart. Fico tehát egy váratlan, de láthatóan kevesebb macerával járó utat választva érte el, hogy kedvenc volt rendőrfőnöke arcát azért nap mint nap láthassák az SIS munkatársai.

Pavol Gašpar ugyanis az alkarjára tetováltatta apja portréját. S minden megnyilvánulásából süt, hogy

Ez a cikk kizárólag a Napunk előfizetői számára elérhető.

Napunk newsfilter

NER

Orbán Viktor

Robert Fico

Tibor Gašpar

Titkosszolgálatok

Vélemény

Jelenleg a legolvasottabbak