Napunk

Igazi Amerikai Rémálom. Egy szomorú történet, amiben a rendőrség összekeveri a valóságot egy forgatókönyvvel

Aaron Quinn és Denise Huskins. Fotó - Netflix
Aaron Quinn és Denise Huskins. Fotó – Netflix

Az Igazi Amerikai Rémálom (American Nightmare) dokumentumfilm-sorozat ismét megmutatja, hogy a valós élet bármikor képes olyan történeteket produkálni, amiket, ha a filmvásznon látnánk, csak csóválnánk a fejünket, mondván: nem, ez nem történhetett így, ez már túl sok.

Fizess elő a Napunkra, és nemcsak ezt a cikket olvashatod végig, hanem további cikkeink ezreiből válogathatsz!

2015 tavaszán egy meglehetősen zavart fiatalember érkezett a kaliforniai Vallejo rendőrségre és egy meglehetősen zavaros és hihetetlennek tűnő történetet adott elő. Aaron Quinn arról számolt be, hogy ő és a barátnője, Denise Huskins békésen aludtak az otthonukban, mikor arra ébredtek fel, hogy egy sötét alak lézerrel felszerelt piszolyt szegez rájuk. A párt megkötözték, elsötétített szemüveget tettek rájuk, hogy ne lássanak, a fülükre fülhallgatót húztak, majd benyugtatózták őket. A nőt ezt követően kivonszolták a házból és elhajtottak vele.

Mikor Aaron felébredt, a gyógyszerektől még nem tudott tisztán gondolkodni, de hamarosan üzenetet kapott, miszerint 17 ezer dollár váltságdíjat követelnek tőle. Az emberrablók arra is figyelmeztették, hogy ne vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal, mivel megfigyelik őt. Aaron azonban nem látott más kiutat és elment a rendőrségre, ahol elmondta a teljes sztorit.

Csakhogy a rendőrök nem voltak túl segítőkészek. A kihallgatása több mint 18 órán át tartott, és a fiatal férfiban hirtelen tudatosult, hogy a rendőrök nem egy áldozatot, hanem egy elkövetőt látnak benne, aki csak kitalálta az egész sztorit, hogy így terelje el a gyanút magáról. Aaron nem tudta mire vélni ezt a viselkedést és egyre inkább kétségbe esett, 48 órával később azonban egy váratlan fordulat következett be az ügyben: Denise Huskins előkerült, csakhogy több száz mérfölddel arrébb, a szülei házánál jelent meg.

A lány is emberrablásról beszél a vallomásában, de a rendőrök nem hisznek neki; közlik, hogy a pár csak megrendezte az egészet, mint a Holtodiglan (Gone Girl) című filmben, és ők befejezettnek tekintik a nyomozást.

Vigyázat, innentől spoilerek következnek.

Hihetetlen történet

Ez a cikk kizárólag a Napunk előfizetői számára elérhető.

Dokumentumfilm

Film

Netflix

Vélemény

Jelenleg a legolvasottabbak