Napunk

Napunk newsfilter: Holnap végre tehetünk valamit azért, hogy jobbra forduljanak a dolgok ebben az országban

Szlovák Köztársaság. Vigyázz, hullik a vakolat! Karikatúra - Shooty
Szlovák Köztársaság. Vigyázz, hullik a vakolat! Karikatúra – Shooty

1. Holnap minden eldől. 2. Új konteót lengetett be Orbán a Kossuth Rádióban. 3. A magyar kormány rosszindulatú, de legalább néha bénázik.

Már csak pár óra maradt! Kapcsolódj be közösségi finanszírozási akciónkba, hogy a Napunk 2024-ben is a szlovákiai magyarok hangja lehessen! Minden adományt köszönünk.

 

A híreket válogatta és kommentálta Hegedűs Norbert

1. Holnap minden eldől

Ez a Napunk utolsó newsfiltere a választás előtt, ezért nem tehetjük meg, hogy ne szenteljük az egyik pontunkat a holnapi nap fontosságának. Nem túl gyakran kapunk rá lehetőséget, hogy közvetlenül befolyásoljuk az ország sorsát, holnap viszont lesz lehetőségünk erre, éljünk hát vele.

A kampánycsend miatt nem írhatunk le semmi konkrétumot, így leginkább csak arra tennénk még egy kísérletet, hogy az esetleges habozókat meggyőzzük: menjenek el holnap, és szavazzanak arra a pártra, amely a legközelebb áll hozzájuk.

Ez nem szerelem. Ha valaki azt mondja, hogy nem tud kire szavazni, azt maximálisan megértjük. Csakhogy ez nem házasság, nem arról van szó, hogy a végsőkig ki kell tartanunk a párt mellett, akire leszavaztunk. Persze tájékozódjunk, és szavazzunk arra, akinek a programja tetszik (ebben segíthet ez a kis iránytű), de a tökéletességet máshol keressük, ne a politikában.

Szlovákia még demokrácia, ezért

Ez a cikk kizárólag a Napunk előfizetői számára elérhető.

LMBT+

Magyarország

Napunk newsfilter

Orbán Viktor

Választások 2023

Vélemény

Jelenleg a legolvasottabbak