Napunk

Messire és a családjára is egy titokzatos testőr vigyáz. Az elit alakulat veteránjai azt állítják, hogy nem közülük való

Messi testőre is világhírű lett. Fotó - TASR/AP
Messi testőre is világhírű lett. Fotó – TASR/AP

Fizess elő a Napunkra, és nemcsak ezt a cikket olvashatod végig, hanem további cikkeink ezreiből válogathatsz!

Egy fiatal szurkoló Barcelona-mezben, a hátán 10-es számmal sprintel a lelátóról a kezdőkörhöz. Futás közben észrevesz valakit a bal oldalán, ettől bepánikol és rákapcsol. Lionel Messi háttal áll a rohanó szurkolónak, ezért nem is veszi észre, hogy felé tart.

Amikor karnyújtásnyira van az argentin világsztártól, a férfi, aki a balján közeledett, beéri őt. A sok megjelent videóban, különböző látószögből jól kivehető, hogy a férfi nagy sebességgel és agresszióval érkezik meg. A szurkolót abban a pillanatban kapja el, hogy az átkarolná Messit. Szorosan magához öleli, a szurkoló nem szabadul az erős szorításból. A késve érkező biztonsági őröknek átadja a szurkolót. Az egész jelenet az akciófilmeket idézi.

A férfi nem liheg, és nem tűnik dühösnek. Visszasétál a pálya szélére, ahonnét továbbra is feszülten figyeli Messi minden mozdulatát, őrködik.

Ki ez a fickó, aki sztár lett az interneten? Kicsoda Messi testőre, akinek a nemzetisége nem ismert, és akiről azt sem tudják, hogy milyen beosztásban vett részt katonai bevetésen Irakban és Afganisztánban? A többi veterán cáfolja a médiában róla megjelent híreket.

A cikkben a következő kérdésekre kapunk választ:

  • Ki Messi testőre, és milyen katonai alakulatnál szolgált?
  • Miért vannak egymásnak ellentmondó hírek a katonai múltjáról?
  • Ki és miért bérelte fel őt Miamiban?
  • Mit csinál a meccsek közben, és miért van jelen Messi gólöröménél?
  • Mennyit keres Messi testőre?

    Ez a cikk kizárólag a Napunk előfizetői számára elérhető.

Labdarúgás

Lionel Messi

Aktuális

Jelenleg a legolvasottabbak