Napunk

A Napunk a Partizánnal közösen készül az előrehozott választásokra

Egy új együttműködésbe vágunk bele a Partizánnal, amely az elmúlt években a magyarországi nyilvánosság egyik legfontosabb fórumává vált.

Fizess elő a Napunkra, és nemcsak ezt a cikket olvashatod végig, hanem további cikkeink ezreiből válogathatsz!

Szerkesztőségünk egyik meglepetése a választások előtti utolsó hónapra, hogy együttműködésbe kezdünk a Partizán csapatával.

A Napunk fontos küldetésének tekinti, hogy összekösse a független újságírói műhelyeket a közép-európai régióban. Ezért közöljük magyarul a Denník N és a cseh Deník N legfontosabb anyagait, ahogy a szlovák és a cseh lap a Napunk legfontosabb anyagait veszi át rendszeresen. Nemrégiben a Magyar Hang hetilap mellékleteként jelent meg egy nyomtatott Napunk-összeállítás. Most pedig egy új együttműködésbe vágunk bele a Partizánnal, amely az elmúlt években a magyarországi nyilvánosság egyik legfontosabb fórumává vált.

Az együttműködés ezúttal tematikus lesz: a szlovákiai parlamenti választásokról fogunk közös műsorfolyamot gyártani a következő hetekben, ami a választási hétvégén csúcsosodik ki.

A szeptember 30-i szlovákiai választásnak nemcsak Szlovákia, hanem Magyarország számára is komoly tétje van: ha Robert Fico győz és kormányt alakít, azzal a magyar kormány létfontosságú partnert szerez magának az Európai Unióval és a nyugati szövetségesekkel szemben. Ez pedig az egész térség jövőjét megváltoztathatja.

Ezért is fontos, hogy az eseményekről alapos tájékoztatást kapjon a szlovákiai és a magyarországi közönség is.

A Napunk és a Partizán teljesen egyenlő alapon, saját arculatát megőrizve vesz részt az együttműködésben. Meggyőződésünk, hogy a Napunk és a Partizán szakmai alapértékei megegyeznek, ezek lényege ugyanis a tisztességes tájékoztatásban rejlik. Ennek megfelelő eredményekre számíthatnak olvasóink és nézőink a közös munkánk során.

A konkrét részletekről tájékoztatni fogjuk olvasóinkat. Addig is azt ajánljuk minden érdeklődőnek, kövesse minden nap a Napunk oldalát és közösségimédia-felületeit, és aki teheti, fizessen elő tartalmainkra, hogy ne maradjon le semmiről. Hasonlóképp arra buzdítunk mindenkit, figyeljék a Partizán tartalmait is, és aki teheti, támogassa az ő szerkesztőségüket is.

Mi a Napunkban nagy várakozással tekintünk a Partizánnal közös együttműködés elébe, és bízunk benne, hogy olvasóink és nézőink sem fognak csalódni.

Média

Választások 2023

Aktuális

Jelenleg a legolvasottabbak