Napunk

Augusztustól még több saját témával és cikkel vár a Napunk

A Napunk csapata. Fotó - Napunk
A Napunk csapata. Fotó – Napunk

Több elemzés, több interjú, több riport, több kommentár augusztus elsejétől a Napunkon.

Fizess elő a Napunkra, és nemcsak ezt a cikket olvashatod végig, hanem további cikkeink ezreiből válogathatsz!

Betöltötte első születésnapját a Napunk, és nemrégiben közzétettünk egy olvasói kérdőívet, amit sok százan kitöltöttetek, és amiben egy csomó izgalmas, a Napunkot érintő témával kapcsolatban elmondtátok a véleményeteket. Utólag is nagyon köszönjük.

Mivel nekünk ti vagytok a legfontosabbak, és azt szeretnénk, ha a Napunk a lehető legjobban illeszkedne az olvasók igényeihez, úgy döntöttünk, hogy valamivel több mint egy évvel az indulásunk után, augusztus elsejétől ezekre a visszajelzésekre alapozva valamelyest átalakítjuk a Napunk működését. A csapat ugyanaz, a küldetés ugyanaz, a változás lényege pedig, hogy az eddiginél sokkal több elemzést, interjút, riportot és kommentárt hozunk nektek, és valamivel kevesebb rövidhírt.

A Napunk legfőbb célja nem változik, ugyanaz, mint eddig: ti megérdemlitek, hogy legyen egy független, hiteles újság, ami eligazít titeket a közéletben, és bemutatja a szlovákiai magyar valóságot. Mert ez a Napunk célja, hogy közvetítsen a szlovákiai magyar, a szlovák, a cseh és a magyarországi médiaterek között, és ezekkel az együttműködésekkel adjon teret a minőségi újságírásnak a médiapiacon.

Azt szeretnénk, ha a Napunkot olvasva minél inkább megértenétek a történéseket, a sztorijainkban a miértekre és hogyanokra koncentrálunk. A címlapunk ennek megfelelően valamelyest átalakul, a Percről percre rovatunk eddig megszokott helyén a legfontosabb, legizgalmasabb, legérdekesebb anyagainkat találjátok.

Bízunk benne, hogy tetszeni fog nektek ez az apróbb módosítás, amit számotokra, az általatok javasolt módon viszünk véghez.

Közben kitartóan folytatjuk az országjárást, ahogy eddig is, rendszeresen járjuk a szlovákiai magyarok lakta térségeket, és továbbra is szállítjuk a helyi sztorikat! Rendszeresen jelentkezni fogunk olyan sorozatokkal, amelyekben a helyi közélet, oktatás, gazdaság, identitás, történelem nagyobb kérdéseivel kapcsolatban végzünk újságírói mélyfúrásokat.

Ajánljátok a Napunkot minél több ismerősöknek, terjesszétek a hírünket!

Média

Aktuális

Jelenleg a legolvasottabbak