Napunk

Fellélegezhetünk

Kép - TASR
Kép – TASR

Fellélegezhetünk, mert elmúltak a kétségeink.

Köszönjük, hogy olvasod a cikkeinket. A Napunk csak úgy tud fennmaradni, ha az olvasói előfizetik. Kérjük, támogasd a szerkesztőség munkáját. További cikkeinkért, illetve rövidhírekért látogass el a főoldalunkra is.

Fellélegezhet Igor Matovič, mert ismét kiderült, hogy ebben a koalícióban ő az alfahím, a legfőbb vezér, a non plus ultra. Megígérte, megcsinálta. Gyorsított eljárásban, az elnöki vétó ellenére. Helyretette a lázadozókat, az SaS helyére kotlebás szavazatokat hozott. Lehet, hogy ez az ország süllyed, de ennek a süllyedő hajónak még mindig Igor Matovič a kapitánya.

Fellélegezhet mindenki, aki eddig azon tanakodott, hogy az OĽaNO-ban vannak-e még értelmes, saját véleménnyel bíró és amellett kiálló emberek, vagy a párt agyatlan droidok gyülekezete, amely bármit megtesz az önimádó és beszámíthatatlan vezetőjük kedvéért. A mai szavazás eldöntötte a kérdést: a néhány lázadozó meggondolta magát, rájöttek, hogy nem is olyan nagy szégyen fasisztákkal együtt szavazni. Hogy erre hogy jutottak, azt nem tudom, nem voltam ott a frakcióülésen, de biztos megmagyarázták maguknak a dolgot. Valószínűleg ők is fellélegeztek.

Ez a cikk kizárólag a Napunk előfizetői számára elérhető.

Igor Matovič

ĽSNS

Marian Kotleba

OĽaNO

Richard Sulík

Vélemény

Jelenleg a legolvasottabbak

Percről percre

A Ferencváros 2002 után ismét bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjába, miután 30-29-re legyőzte a dán Esbjerget a budapesti négyes döntő szombati elődöntőjében. (mti)